Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > netTunes > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2005, 01:18 AM
UncleRobin UncleRobin is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1
iTunes 5

Ok Ill ask Does netTunes work with iTunes 5?

UR
Reply With Quote
  #2  
Old 09-10-2005, 10:14 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,845
Send a message via AIM to dnanian
It sure does. No changes are necessary for iTunes 5: works great.

(Note, though -- after it's installed, the first launch of iTunes 5 should be done "manually", as it requires acknowledgment of its license agreement on the local machine.)
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mac Mini as dedicated iTunes Server Dr.Blueberry General 7 07-30-2005 02:31 PM
Problem with iTunes display in client davidfg General 3 06-14-2005 04:45 PM
How can I add tracks to my iTunes server across the network? patrean General 3 03-12-2005 09:20 AM
How do I show iTunes' preferences on the remote server? dnanian Frequently Asked Questions 0 05-19-2004 10:25 AM
iTunes menu commands tgibbs General 3 08-21-2002 11:16 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.