Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-18-2008, 06:51 PM
Steve56303 Steve56303 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
Lost second monitor

Hello,

I'm using 10.5.2 on a dual quad core with a Radeon X1900 video card. Main monitor is a Cinema display, second one is a 17" HP that I use for e-mail. Everything used to work fine.

SD backup to an OWC firewire drive seemed to go well. Booted fine, and my apps worked.

However, checking the boot off of the firewire drive, the second monitor was blank. Not "dead", as in a dark room one can tell that it is on, but no info on it.

I tried re-seating all the cables. Re-booting, etc. No luck. The monitor doesn't have any controls to speak of (power, volume)

In System Prefs>Displays>Arrangement the system thinks that the second monitor is there, but when I try to drag a window onto it nothing shows up.

I unhooked the monitor and plugged it into my laptop just to make sure it wasn't a weird timing coincidence, but the monitor works fine on the laptop.

Now the funny part (not haha funny) - when I boot off of my internal drive now the second monitor does the same thing. It's blank, and I cannot get it to work.

I am sure that the only thing I did was run SD between everything being fine and losing the second monitor.

It might be that the second port on my video card decided to die, but this seems unlikely as the main monitor works fine.

Any ideas? Suggestions?

Thanks.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lost email program, emails, etc tasamuelson General 7 03-17-2010 01:33 PM
Disk Utility, SD, Activity Monitor freeze while enabling journaling mykmelez General 6 02-12-2008 10:34 PM
lost some screensavers sophonsiba General 3 02-03-2008 06:56 PM
Dual Monitor Glitch JTD General 1 11-08-2007 12:44 AM
Account access lost after backup and restore falk General 4 02-05-2007 11:09 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.