Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-25-2007, 12:57 AM
aus_ecl aus_ecl is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
more newbie questions -- concerning superduper and parallels

we use the parallels software for our work -- and wondered how I can restore that if I've also backed that up on my external HD and add it to my new HD on my macbook

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-25-2007, 09:05 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,923
Send a message via AIM to dnanian
As long as you're not using a BootCamp partition, we copy the Parallels image file along with the rest of your data when you back up. Nothing special need be done, but don't run Parallels or VMWare while backing up.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuperDuper and Parallels VM snpower General 9 11-14-2009 10:06 AM
SuperDuper and FileVault'ed folders gfunch General 1 09-07-2007 08:28 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.