Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-07-2007, 11:14 AM
ilia ilia is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
automatically exclude sshfs mounts

Perhaps SuperDuper should automatically exclude sshfs mounted directories since it appears unable to copy them anyway?

SDCopy: FTS_NS error for item: '/Users/ilia/bsc' err: 13, Permission denied
Reply With Quote
  #2  
Old 04-07-2007, 11:16 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,845
Send a message via AIM to dnanian
You can exclude this by modifying your copy script. Unfortunately, if you mounted this with MacFUSE, when we try to simply step past the file, it gives an error (which it shouldn't: the mount point should be stat-able)...

I'd suggest using the before/after shell scripts in the advanced tab to unmount an re-mount your MacFUSE volume.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 04-07-2007, 11:27 AM
ilia ilia is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
appears stat'able to me...

738197510 1 drwxr-xr-x 1 (500) (500) 0 4096 "Jan 30 12:45:37 2007" "Mar 14 12:21:18 2007" "Dec 31 19:00:00 1969" 65536 8 0 bsc
Reply With Quote
  #4  
Old 04-07-2007, 11:38 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,845
Send a message via AIM to dnanian
The error we give is directly from fts, and indicates that -- when we're running as root -- it's not...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #5  
Old 09-27-2013, 11:55 AM
Alex Alex is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 10
automatically exclude sshfs mounts

I excluded them in my backup script, but...

Wouldn't it be legitimate to have a look at 'mount', and ignore all paths reported as sshfs mounts (mine was indeed not readable, as it has been created with -o reconnect but the remote server alexub was not up during the backup)?

alexub: on /Users/alex/m/alexub (osxfusefs, nodev, nosuid, synchronous, mounted by alex)

In fact, wouldn't it be legitime to backup only what is really part of the specified partition, thus excluding everything mounted in it?

Last edited by Alex; 09-27-2013 at 11:56 AM. Reason: typo
Reply With Quote
  #6  
Old 09-27-2013, 02:04 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,845
Send a message via AIM to dnanian
We exclude all mounts in /Volumes. If you're mounting at a different location, modifying the script -- or creating one and including ours, then adding your excludes.

Ignoring items that stat as separate file systems is something we're considering.

Thanks!
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Exclude destination folder, during Smart Update? jrg General 2 03-30-2007 03:50 AM
automatically start SD when disk is mounted? snoopy67 General 1 08-26-2005 07:42 AM
Possible to exclude files? trassalg General 7 06-12-2005 01:46 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.