Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-10-2008, 05:57 PM
legaltocarry legaltocarry is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 26
Hard drive folders?

I recently cloned my HD using SD and wonder why the folder structure is different from the original. The clone has only two folders; a "System" and a "Users" and that's all. Why doesn't it have the usual folders which are 'Applications", "Library", "System", and "Users". Tom
Reply With Quote
  #2  
Old 02-10-2008, 06:06 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,837
Send a message via AIM to dnanian
Did you use "Backup - all files" or "Backup - user files"?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 02-10-2008, 06:29 PM
legaltocarry legaltocarry is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 26
Hi! Thanks for the response. I used the backup all files method. I cloned it 3 times before it would boot but the folder situation bothers me even though it boots. I thought about cloning with the disk utility and then using the schedule part of SD to backup user files daily but I was unsure if SD would see a clone done by the disk utility and go ahead and backup the user files daily. Tom
Reply With Quote
  #4  
Old 02-10-2008, 06:31 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,837
Send a message via AIM to dnanian
No, you can't use "Backup - user files" and expect that to be bootable. It'll delete everything but the user files, which is - I believe - what happened here. See the User's Guide for a description of this exact case...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #5  
Old 02-10-2008, 06:57 PM
legaltocarry legaltocarry is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 26
Hi! I'm sorry I used the smart backup feature in the schedule after I cloned the entire disk and got it to boot. Tom
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows equivalent to SuperDuper!? jreffner General 21 08-13-2009 06:36 PM
New hard drive rosshettel General 4 08-22-2007 11:59 AM
Best process to replace internal hard drive using SuperDuper!? emikysa General 26 02-09-2007 06:03 PM
Formatting an external hard drive for both Mac and PC Mary Grimsley General 5 11-25-2006 03:40 PM
Hard drive size needed for backup? Hoosier_1701 General 8 05-20-2006 08:49 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.