Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-03-2012, 03:29 AM
delangea delangea is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 8
Send a message via Skype™ to delangea
Unhappy I/O error during restore from sparse image

Hi! I'm trying to restore a smart-updated sparse image to an erase (and disk-utility checked and repaired) partition.
Both the OSs (the backup disk where the sparse image resides and the clean partition) are on Lion, installed on an other disk/partition.
I've tried it 3 times, every time, about 3 hrs in, I get a fail: Cannot restore, I/O error. Since this is under Disk Utility, I do not know how to access the log ti find what the actual problem is (and SD is not running).
What do I need to do?
Reply With Quote
 

Tags
i/o, restore backup


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trying to restore my sparse image to new Hard Drive dradovsky General 14 07-29-2009 10:12 PM
Failure to restore from sparse image dradovsky General 4 06-28-2009 06:23 PM
SD not unmounting sparse image volumes acronce General 1 09-14-2008 11:22 AM
Can't restore from sparse image when booting from install disc rdlsmith General 5 06-26-2006 07:43 PM
Sparse image from aborted DMG backup? Winston General 9 10-22-2005 12:28 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.