Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2006, 03:33 PM
buzio buzio is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 7
automounting network volume

Hi,

i'm trying to backup 6 emac on a network volume. Everything goes fine when i do it myself. But SD always asks for the password of the computer to wich the drive is attached, as he tries to mount it.
I found no way to automount the drive for a scheduled backup.

thanks for helping
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2006, 03:42 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,837
Send a message via AIM to dnanian
You should be able to store the password in the keychain, buzio...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2006, 06:00 PM
buzio buzio is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by dnanian View Post
You should be able to store the password in the keychain, buzio...

well... that's what i do. But i still have to click on the "connect" button. SD don't seem to do the "click" action.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-01-2006, 06:01 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,837
Send a message via AIM to dnanian
That's weird. We just tell it to mount the drive... the rest should be handled by the system. We can't "click" the button...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #5  
Old 12-03-2006, 12:20 PM
buzio buzio is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 7
well, i found the solution to my problem, and i feel silly.

The computer to wich was attached the network volume had no password. So it seems that they keychain can't remember an empty password.
I just put a password, and now the mounting goes without asking me anything.

thanks anyway for your help,

best regards
Reply With Quote
  #6  
Old 12-03-2006, 01:08 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,837
Send a message via AIM to dnanian
Ah! That's strange, since you'd think it would remember an empty password, but I'm glad you got it figured out, and that this thread is here for others who might run into the same problem.

Thanks!
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Scheduled backup to encrypted image on network volume? tkpatterson General 6 10-05-2006 02:01 PM
Restore from Network Volume millieaux General 5 09-06-2006 10:24 AM
Restore from Network Volume Ayla General 1 04-06-2006 11:15 AM
BU to network volume Vance Fox General 1 03-14-2006 07:03 PM
Backup to a network mounted volume wduck2 General 1 01-11-2006 01:34 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.